SRB – info

Najnovije vesti iz Srbije, regiona i sveta

Moda

Ono što nosite u tašnama, dosta govori o vašoj ličnosti

Torbe su neizostavan deo ženskog imidža i dosta govore o karakteru žene. U zavisnosti od toga kakve torbe vole da nose i šta je njihov sadržaj, Ketrin Ajsman je u hit-knjizi “Kako proceniti ženu prema torbi” objasnila 40 tipova svrstanih u četiri glavne kategorije, piše objektiv.rs.



Minimalizam

Žene koje se savršeno dobro organizuju. U njihovoj torbi se nalaze novčanik, ključevi, mobilni i sunčane naočare, naravno – ako je to potrebno. Predmet koji nema svrhu neće se naći u njihovoj torbi. Tačno znaju gde se šta nalazi i izuzetno su organizovane i u životu.

Kreativna

Torba koju najbolje opisuje izraz “rupa bez dna” pripada kreativki. U njenoj će se torbi naći svašta – od parfema i raznih beleški do grickalica i flašice vode. Kreativke obično biraju torbe jarkih boja kojima pokazuju pristupačnost.

Pomoć uvek pri ruci

Ona zna da je život pun iznenađenja i spremna je za njih. U torbi nosi mnogo stvari, a svaka ima svrhu, bila to četkica za zube, punjač za mobilni, krema za sunčanje ili lak za popravljanje oguljenog nokta.

Brižna prema svima

Kad vam zatreba flaster ili lek protiv bolova, obratite se brižnoj duši. U torbi uvek ima predmete koji bi mogli zatrebati drugima. Jako su osećajne pa vole da uz sebe imaju i knjigu koja ih vodi u svet mašte.

Podeli sa prijateljima:

LEAVE A RESPONSE

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *