SRB – info

Najnovije vesti iz Srbije, regiona i sveta

Horoskop

Šta vam zvezde poručuju za danas?



OVAN

Mogućnost dobijanja poslovne ponude. Ipak, dosta toga je nedorečeno i ne savetuje vam se da se zalećete po ovom pitanju. Ukoliko je moguće, prolongirajte konačnu odluku. Neko preko poslovnog segmenta pokazuje veliko interesovanje za vas.

BIK

Bićete malo zbunjeni dešavanjima u poslovnom segmentu i moguće je da nećete odreagovati adekvatno ili u pravom trenutku. Dajte sebi više prostora za razmišljanje. Danas možete doći u kontakt sa osobom koja vam je već duže vreme privlačna i zanimljiva.

BLIZANCI

Imate vrlo važan dogovor tokom današnjeg dana. Ako je moguće, ostavite ga za popodnevne sate, jer ćete tada jasnije i objektivnije razmišljati i funkcionisati. Nesporazum u odnosu sa voljenom osobom može biti brzo rešen.

RAK

Obavite sve pripreme, jer vas očekuju važni poslovni sastanci i kontakti tokom ovog dana. Proverite sve ono što je vezano za papirologiju, dokumentaciju. Zanos i pojačana potreba za romantikom i senzualnošću u odnosu sa voljenom osobom.

LAV

Danas se neke sjajne poslovne mogućnosti otvaraju pred vama. Potrudite se samo da ne budete previše arogantni i puni sebe u komunikaciji sa potencijalnim saradnicima. Dozvolite i drugima da povremeno progovore po koju reč. Svesni ste da privlačite poglede suprotnog pola.

DEVICA

Osećate da nastupate sa više samopouzdanja nego ranije, vratila vam se i vaša sposobnost organizacije i analitičnost. Posvetićete se bitnim projektima i osobama na koje računate u poslovnom smislu. Mogućnost izlaska sa prijateljima i vrlo verovatno – novo poznanstvo.

VAGA

Možete danas biti nesigurni po nekim poslovnim pitanjima i u nedoumici šta da uradite. Potražite pomoć ili savet od kolege ili prijatelja, izaći će vam u susret. Odnos sa emotivnim partnerom danas je prilično nedorečen i zbunjujuć po vas. Niste sigurni šta vam je činiti.

ŠKORPIJA

Kako dan bude prolazio, imaćete sve bolji odnos sa nadređenima. Neki vaši predlozi ili način rada konačno su došli u žižu interesovanja od strane šefova. Danas ste spremni za flertovanje, koje fino umotavate u prijateljstvo, pa je druga strana u potpunosti zbunjena.

STRELAC

U potpunosti ćete se „zakopati“ u poslovne obaveze i biti isključivo usmereni na kontakte sa saradnicima. Moguće je da ćete neke svoje planove staviti „na čekanje“. Verovatno je da ćete imati malo vremena za emotivnog partnera, ali i za svoje prijatelje.

JARAC

Osećate jednim delom rasterećenje kada je poslovni segment u pitanju. Neke stvari su se pokrenule sa mrtve tačke i danas neuporedivo bolje funkcionišete. Uložite dodatne napore. U emotivnom segmentu – pokazaćete onu najlepšu stranu svoje ličnosti.

VODOLIJA

Vrlo podsticajan dan i dobra energija koja je prisutna kod vas. Ipak, vodite računa da ne zaboravite na neke važne obaveze ili dogovore, jer će i to biti moguće. Neko vam daje jasne signale da želi da vam se približi. Vi se ustručavate, iz samo vama znanih razloga.

RIBE

Danas vam se pruža i nudi jedna više nego dobra poslovna mogućnost. Što više budete razmišljali i što više budete tražili mane ovom dogovoru, sve više ćete biti nesigurni da li da prihvatite. Neki put treba rizikovati. Emotivno – bliskost sa voljenom osobom.

Podeli sa prijateljima:

LEAVE A RESPONSE

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *