SRB – info

Najnovije vesti iz Srbije, regiona i sveta

Sremski okrug Vesti

Trening plivačkog kluba „Sremska Mitrovica“ na plaži

Gradski bazen „Pinki“ u Sremskoj Mitrovici po proglašenju vanrednog stanja u Sremskoj Mitrovici prestao je sa radom te više nije dostupan Mitrovčanima, a i plivački klub „Sremska Mitrovica“ koji je na ovom mestu održavao treninge, sada ih obavlja svakodnevno na Savi.



Letnji period za članove ovog kluba svakako je značio treninge na otvorenom te im ova promena mesta nije teško pala. Kako kažu nadležni, Sremska Mitrovica ima veoma dobre uslove za plivačke treninge kako zbog zatvorenog bazena tako i zbog reke Save.

Svakog jutra dok su Mitrovački „Brioni“ još uvek delimično posećeni, održava se trening plivačkog kluba „Sremska Mitrovica.“ U zimskom periodu treninge obavljaju na gradskom bazenu a u letnjem na reci Savi. Deca vole trening na otvorenom a mišljenja dece su podeljena o tome da li je trening lakši na bazenu ili na Savi.

Sremska Mitrovica ima dobre uslove za plivače jer ima prostor i za trening na otvorenom i u zatvorenom te tako vremenski uslovi ne utiču na održavanje treninga. Svakog jutra pridruži se novi član tokom treninga na Savi.

Mitrovčani svako jutro mogu da vide kako izgleda plivački trening mališana a zbog aktuelne epidemiološke situacije, sportska takmičenja su stopirana što pak ne znači da plivači neće ostati u formi ako je sudeći po današnjem treningu.

SRB info/ RTV/ Foto: Sremske vesti

Podeli sa prijateljima:

LEAVE A RESPONSE

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *