SRB – info

Najnovije vesti iz Srbije, regiona i sveta

Kultura Magazin

Ivan Bosiljčić održaće muzičko poetsko veče – „NAŠE VEČE“ u Beogradu u Akademiji 28

Svi smo se uželeli kvalitetnih predstava, pozorišta i kulturnih događaja, ali će već 28. oktobra jedan broj beograđana moći da uživa u novom programu Ivana Bosiljčića.

NAŠE VEČE premijerno će biti izvedeno u Akademiji 28 u Beogradu.

Ivan Bosiljčić duže od decenije, pored bogate televizijske, filmske i pozorišne karijere, sa velikim uspehom predstavlja svoje autorske projekte ljubiteljima poezije i muzike.

Ove umetničke večeri donose uzbuđenje dramske predstave i vrhunski muzički događaj, poseban i retko viđan na našim prostorima. Publika je burnim emotivnim reakcijama dočekivala nastupe kako u velikim koncertnim dvoranama, tako i na teatarskim scenama Beograda, Novog Sada, Skoplja, Podgorice, kao i u bezmalo svim gradovima Srbije i regiona.

Muzičke večeri pozdravljala je publika na turnejama u Austriji, Švajcarskoj, Norveškoj, Švedskoj, Kanadi i na Islandu.

Ove pozorišne jeseni Ivan Bosiljčić predstavlja svoj novi program pod nazivom NAŠE VEČE.

,,Skoro celu prošlu godinu živeo sam u Moskvi i Sankt Petersburgu zbog snimanja dva nova internacionalna filmska projekta. Iako sam do srži bio ispunjen umetnošću, u trenucima dok sam gledao ruske glumce kako govore stihove i pevaju, osetio sam da mi duboko fali moja publika. Sa nestrpljenjem ću na našem sledećem susretu govoriti poeziju koju više nego ikada osećam, i Jesenjina i Simonova, Okudžavu, Bodlera, Rakića, Dedića uz muziku koja parira snazi književnih velikana”, kaže Ivan čije ćemo uloge u ruskim televizijskim serijalima uskoro videti i na našim tv ekranima.

Prodaja karata za NAŠE VEČE u Akademiji 28 i na Tickets.rs

Nabavite svoje ulaznice na vreme jer je zbog trenutno aktuelne epidemiološke situacije i zbog svih mera opreza, broj karata ograničen.

Izvor: Report.rs/Scena ASM, Foto: Scena ASM

Podeli sa prijateljima:

LEAVE A RESPONSE

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *