SRB – info

Najnovije vesti iz Srbije, regiona i sveta

Horoskop Magazin

Nedeljni horoskop: 16. oktobar – 22. oktobar

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 16. oktobar   22. oktobar

LJUBAV: U partnerskim odnosima nastupa period bliskosti i predaha od sukoba, ili suzdržavanja, da ne biste jedno drugo povredili. Moći ćete da se opustite i da razne sadržaje delite u ljubavi i dobrom raspoloženju, čak i ako su to zabrinjavajući i naporni sadržaji, problemi koje morate da rešavate. Slobodni Ovnovi će biti veoma privlačni – imaćete puno prilika da upoznate zanimljive osobe i da se lepo provodite u inspirativnom društvu. Avanturistički ste raspoloženi i spremni da olako uletite u neki odnos, a zvezde vas podsećaju da za vas stvari nikada nisu površne i da vodite računa.

POSAO: Spremni ste za nove napore, ali veoma je važno da postavite prioritete i da se posvetite ciljevima na kojima ste već počeli da radite i planovima koje već razvijate i to laganim tempom. Žurba će vas samo uvesti u nervozu i stres, jer će svi vaši planovi kasniti – pa možete i vi da usporite i strpite se. Držite se svojih principa i ne dozvolite nikome da vas sputava.

ZDRAVLJE: Imate običaj da se iscrpljujete, a da to i ne primećujete – organizujte se tako da uštedite energiju, a ako se mnogo zalažete, onda isto toliko morate i da se odmarate i opuštate. Grlo vam je osetljivo.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 16. oktobar   22. oktobar

LJUBAV: U partnerskim odnosima nastupa period kada će partnerstvo biti na iskušenju – dubinu osećanja mora da prati spremnost za razumevanje, dogovor, ustupak, kompromis, stavljanje partnera na prvo mesto. A onaj čije su potrebne prioritetne u ovom momentu, mora biti spreman da napravi ustupak sledeći put, da bi se ravnoteža u poštovanju i uvažavanju održala. Slobodni Bikovi će biti preplavljeni burnim osećanjima – zvezdani uticaj donosi strast, pa i dramu, duboko proživljavanje naizgled ne tako važnih momenata. Ali, vi ste u intenzivnom ličnom razvoju i sve što proživljavate duboko doživljavate i transformišete – učite o sebi i svakog dana naučite nešto novo.

POSAO: Završite najpre ono što je najvažnije, a ako preduzimate neke nove akcije, procenite svaki svoj korak i postupak, kako biste izbegli greške. Moguće je putovanje na kome ćete steći neki oblik podrške, savezništva, saradnje i spojiti poslovni poduhvat sa opuštanjem i uživanjem – a to je vaš optimalan način da funkcionišete kreativno i produktivno.

ZDRAVLJE: Da biste izbegli stres, distancirajte se od neprijatnih vesti koje stalno slušate. Usmerite svoju empatiju i energiju tamo gde možete da pomognete. Nemojte se ulenjiti, krećite se.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 16. oktobar   22. oktobar

LJUBAV: Na polju partnerskih odnosa, planeterni poredak donosi sklad i pozitivne promene, tamo gde je došlo do disbalansa. Osećanja su duboka, ulozi visoki – posvetite se onome što je važno, odbacite sve suvišno i opterećujuće, prigrlite ljubav onako kako se nudi i pružite je onako kako se traži. Vreme je za razdvajanje važnog od nevažnog i toksičnog. Slobodni Blizanci će biti obuzeti inspirativnim osećanjima – kada želite nekome da se dopadnete, to izvlači na površinu ono najbolje u vama. Ali, stvari će otići dalje od igre zavođenja i dobijanja potvrde o sopstvenoj neodoljivosti, bićete iznenađeni intenzitetom, koliko i jednostavnošću onoga što je iskreno i spontano.

POSAO: Imaćete priliku da stvorite korisne poslovne veze, a ukoliko vam uspe da budete smireni i pažljivi, puno ćete naučiti o poslovnoj komunikaciji i načinu da konstruktivno upotrebite svoju otvorenost i osećaj. Neki planovi gurnuti u drugi plan, mogli bi neočekivano da se razviju u ovom periodu. Zadržite samopouzdanje i pozitivan stav u svakoj situaciji, tako ćete prepoznati prave prilike i istovremeno preispitati svoje poteze, ciljeve i težnje. Ima tu puno mesta za promene i transformacije.

ZDRAVLJE: Vraćate se u ravnotežu, ali osetljivost i nervoza prete da vas ponovo izbace iz balansa. Uvedite praksu dnevnog pročišćenja od loših misli i energija, kao i od nezdravih navika.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 16. oktobar   22. oktobar

LJUBAV: Lep period za Rakove, planetarna energija podržava ljubav. U partnerskim odnosima to znači posvećivanje, brižnost, nežnost i razmenu dobre energije. Uživajte u ovom periodu obnovljene romanse i pojačanih osećanja! Slobodni Rakovi će biti veoma angažovani – svi vas zovu i svako želi da svojim prisustvom uveselite i ulepšate neki događaj, proslavu, promociju. Srešćete puno zanimljivog sveta i uživaćete u svojoj popularnosti, a da li će se neko od novih “kontakata” pretvoriti u pravu komunikaciju i krenuti romantičnim putem, nije izvesno.

POSAO: Potrebno je da proanalizirate svoj način rada i da ga prilagodite situaciji, tako da uštedite energiju i vreme. Prepustite se toku događaja i budite strpljivi, naročito sa svojim pomešanim osećanjima – ne pokušavajte da donosite odluke i upravljate, jer niste baš sasvim prisutni u svom razumu. Zato ostanite fleksibilni i eterični, pa ćete maksimalno iskoristiti svoju sposobnost da plesnim korakom ulećete i izlazite iz raznih situacija i aranžmana. Pratiće vas sreća.

ZDRAVLJE: Planetarni uticaj donosi osećanje usamljenosti i odvojenosti, sumnje i paranoje. Ne shvatajte sebe ozbiljno, ne “primajte” se, pa ćete sačuvati razum.

nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 16. oktobar   22. oktobar

LJUBAV: Bićete nestrpljivi u partnerskim odnosima u ovom periodu – očekivaćete da partner zna šta mislite i osećate, pre nego što to i nagovestite i uopšte, bićete prilično arogantni i nesnosni. Budite svesni sebe i odajte partneru priznanje za strpljenje i razumevanje koje pokazuje, a zatim pokažite zahvalnost na sve načine (vi to volite). Slobodni Lavovi bi mogli da dožive neočekivane sudbinske zaokrete – možete sresti nekog iz prošlosti, koga ste odavno preboleli, ili čak zaboravili i otkriti da je ta osoba prava za vas, ili možete upoznati nekog novog i za vrlo kratko vreme uskočiti u zajednički život. Samo hrabro, to je žvot u svoj svojoj snazi i manifestaciji.

POSAO: Budite suzdržani i hladni kada je su u pitanju vaši interesi, s vremena na vreme zastanite i preispitajte svoj položaj i budite pažljivi u svim svojim postupcima. Nastupaju promene koje će vam doneti dobrobit, naročito na polju poslovne saradnje i sticanja novih klijenata i poslovnih partnera.

ZDRAVLJE: Izvestan nadrealni osećaj pod planetarnim uticajem u ovom periodu, upućuje vas da uzmete predah i da negde otputujete, ili makar odete na izlet, to će vam sačuvati živce i zdravlje.

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 16. oktobar   22. oktobar

LJUBAV: U partnerskim odnosima skladan period, osećate duboku privrženost i povezanost sa partnerom i skloni ste da mu ispunjavate želje, jer vas raduje to što imate moć da ih ispunite. Slobodne Device su željne novih senzacija u ovom periodu, vaša senzualnost i želja za intimom može vas uvesti u strastvene, ali površne odnose, u kojima se možete razočarati. Ali, vaše samopoštovanje vam neće dozvoliti da potonete u razočaranju, zato sami odlučite i procenite svoje snage.

POSAO: Nastupajte samopouzdano i rešeno i pola posla je završeno – imate priliku da ostvarite svoje snove, ili da postavite i započnete neke planove o kojima već duže vreme razmišljate. Preuzmite inicijativu – ali procenite kada je pravi trenutak za to, da ne biste delovali nametljivo i odbojno.

ZDRAVLJE: Moguće vrtoglavice i umor, možda kao posledica hormonske nestabilnosti. Odmarajte se i ugađajte sebi, to uvek pomaže.

nedeljni horoskop VAGA Nedeljni horoskop: 16. oktobar   22. oktobar

LJUBAV: U partnerskim odnosima, vaše strpljenje je na ispitu – partner mora sve da uradi na svoj način, svojim sopstvenim tempom i apsolutno očekuje da ga u svemu razumete i podržite. Udahnite duboko i skrenite sebi pažnju nekim zabavnim aktivnostima, a ako to znači i malo osvetničkog flerta, dozvoljeno vam je, umete vi da vodite računa o sebi. Slobodne Vage imaju velike šanse da promene status u ovom periodu. Ipak, ako upoznajete nove osobe, budite distancirani i sačekajte da vreme pokaže njihovu vrednost, jer u ovom periodu emocije i očekivanja previše utiču na vaše rasuđivanje.

POSAO: Zaštitite svoje interese i zauzmite se za sebe, a budite spremni i da pomognete kolegama i priskočite u završavanju nekih poslova, preuzimajući odogovornost i teret. Možete upoznati uticajne osobe koje će vam pomoći da postignete uspeh u svim onim ludim i kreativnim planovima, koji već duže vreme pohađaju vaš um i angažuju vam maštu.

ZDRAVLJE: Prolazne tegobe sa varenjem, bolovi u leđima – potrošili ste više vitalne energije na druge, umesto na sebe, pa sada nadoknadite to.

nedeljni horoskop ŠKORPIJA Nedeljni horoskop: 16. oktobar   22. oktobar

LJUBAV: U ovom periodu ljubav se iskazuje kroz osećanje sigurnosti i ideju šta možete učiniti za druge, a nebesko poravnanje ističe ovaj aspekt partnerskih odnosa, koji vas čini svesnim koliko ste dali, a koliko primili – i da li vam je to dovoljno. Možda ćete utvrditi da ste sasvim zadovoljni. Slobodne Škorpije će u svom traganju za adekvatnom osobom pažljivo posmatrati sve oko sebe. Preispitujete partnerske odnose ljudi koje poznajete, stepen životnog (ne)zadovoljstva onih koji su sami, preispitujete svoja iskustva… Iz ovog perioda možete izaći sa jasnom predstavom o tome šta tačno želite. 

POSAO: Spremni ste za nove radne zadatke i proboje, puni ste entuzijazma i takmičarskog duha. Naići ćete na prepreke, zato ostanite mirni i tolerantni – dobri odnosi sa kolegama, saradnicima, poslovnim partnerima, ključ je uspeha u ovom periodu. Vaši ciljevi su postavljeni, ali drugi vas usporavaju svojom sporošću i tvrdoglavošću – što ne možete prevazići nestrpljenjem i eksplozivnim ponašanjem, upravo suprotno. 

ZDRAVLJE: Pucate od energije, mada često pucate i od nervoze. Potrebno vam je da se izbalansirate i smirite – nemojte jesti previše, a nervoznu energiju kanališite kroz fizičke aktivnosti.

nedeljni horoskop STRELAC Nedeljni horoskop: 16. oktobar   22. oktobar

LJUBAV: U partnerskim odnosima doazi period za poboljšanje i unapređenje kvaliteta odnosa ili zajedničkog života – vreme je za praktičnost i pragmatičnost, naročito ako započinjete zajednički život i „kućite se“ ili planirate proširenje porodice i životnog prostora. Slobodni Strelci su preplavljeni emocijama, koje nisu jasno usmerene, pa se raspršuju i zbunjuju. Ono što vam se nudi – prijateljstvo, avantura, naklonost, ili neki oblik emotivnog odnosa koji ne poznajete, ispunjava vas nepoverenjem. Vaše predrasude (ili moral) sukobljavaju se sa vašim avanturizmom i radoznalošću. Nema jasnog razrešenja za to, do kraja ovog perioda. 

POSAO: Budite smireni i bez napora ćete započeti profitabilne i unosne poslove. Vaši planovi i ideje su ostvarivi i možete početi da ih realizujete, ako se fokusirate samo na njih. Razmotrite savete, predloge i sugestije koje dobijate u poslovnom okruženju, budite mudri i uzmite od svakog ono što vredi i što je korisno. 

ZDRAVLJE: Proširite sve aspekte svog mentalnog, emotivnog i fizičkog života, angažujte svoju inteligenciju, svoja osećanja i svoje telo, kako biste harmonizovali energiju. nedeljni horoskop JARAC Nedeljni horoskop: 16. oktobar   22. oktobar

LJUBAV: U partnerskim odnosima se u ovom periodu preporučuje mudro ćutanje – nema potrebe da se suprotstavljate partneru, ili mu ukazujete na njegove nedoslednosti, nerealna očekivanja ili sputavajuće strahove. Šta god da kažete, potrošićete energiju na svađu, raspravu i ubeđivanje, a partner će jedino čuti i videti da ga ne uvažavate, kritikujete i ne volite dovoljno. Kad prođe period drame, doći će i priznanja i uvidi, koje partner ne bi imao kad biste mu dali „razlog“ da svali na vas krivicu za svoje nezadovoljstvo. Slobodni Jarčevi imaju lepu priliku da u ovom periodu upoznaju nekog posebnog, ili da se najzad blisko povežu sa nekim koga odavno smatraju posebnim i ko im se dopada. Planetarna energija vas podstiče da se otvorite i opustite, pa ćete biti neuobičajeno topli (i zbog toga neodoljivi), umesto očekivanog cinizma i ozbiljnosti. 

POSAO: Dobro vam ide, iako ste napeti i pod pritiskom. Lako napredujete ka svojim ciljevima, a vaša izoštrena osetljivost je u tome na vašoj strani – intuicija vam je nepogrešiva i vrlo jasna. Na ivici ste da izgubite strpljenje sa onima koji su spori, suviše kalkulišu i ne vide ni maglovito, ono što je vama tako jasno. Detaljno objašnjavanje i izlaganje svojih planova, neće im razjasniti stvari, ali će vrlo lako iskliznuti i pretvoriti se u prenošenje glasina, koje vam štete. Dakle, ćutite, dajte osnovna uputstva, ponovite uputstva koliko god puta treba i čekajte da se sve skocka. 

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam da se izmestite iz svakodnevice na kratko – priuštite sebi produženi vikend, idite negde gde do sada niste bili, ili negde gde uvek volite da odete, da se umirite i izbalansirate. Mogući prolazni stomačni problemi. nedeljni horoskop VODOLIJA Nedeljni horoskop: 16. oktobar   22. oktobar

LJUBAV: U partnerskim odnosima morate dati mesta i vremena partneru, da sam stekne uvide i izvede zaključke, ne možete ga gurati tamo gde mislite da treba da ide, čak i ako ste sigurni da je to ispravno i istinito. Partner vašu intervenciju može shvatiti kao agresivnost, a ne pomoć i podršku. Povucite se i čekajte, stavljajući partneru do znanja da ste tu za njega. Slobodne Vodolije će takođe imati značajne lekcije iz emotivnih odnosa – vaša potreba da budete pravični, ponekad vas čini manje ljudskim i bićete u prilici da to ispitate, odnosno, da se sa tim suočite. Kada su osećanja u pitanju – krenite od osećanja, otkrivajući sopstvena i ne povređujući tuđa.

POSAO: Potreban vam je mir i privatnost da biste razrešavali svoje lične životne probleme i paralelno obavljali posao, barem korektno, a to će biti teško, skoro neizvodljivo. Zato se pozabavite aktivnim delom poslovnih poduhvata, vodite pregovore, sastanke, prezentacije, komunikacija će vam ići dovoljno dobro i pomoći će vam da se “ubacite” u poslovni “mod”.

ZDRAVLJE: Uzemljite se, poručuju zvezde, da biste očuvali mentalnu stabilnost i smirenost. To znači više kretanja, boravak u prirodi, sport, fizički rad – aktivno korišćenje ruku i nogu, mišića i tela. nedeljni horoskop RIBE Nedeljni horoskop: 16. oktobar   22. oktobar

LJUBAV: Pokušajte da razumete osećanja svog partnera, pre nego što zaključite da ste uvređeni i povređeni i počnete da se udaljavate i zatvarate u sebe u svojoj nemoj drami. Osim što ćete dodatno iznervirati partnera svojom sebičnošću, možete trajno izgubiti njegovo poštovanje. Slobodne Ribe će se nositi sa svojim ličnim problemima i emotivnom nestabilnošću samo ako pronađu smirenost i tišinu u sebi i oko sebe. Impulsivno ponašanje će vas dovesti do udaranja glavom o zidove, a to su vaši sopstveni zidovi, koji vas odeljuju i sprečavaju da se povežete sa drugima na pravi način. Posmatrajte sebe. 

POSAO: Stižu dugo očekivane informacije – spremite se da izvršite svoje planove i da uhvatite svaki momenat prilike koja vam se pruža. Ukoliko ste izloženi kritici, prihvatite je i korigujte se, ovde nema mesta za emotivna odigravanja (kao ni u ljubavi, na šta zvezde upozoravaju), samo za efikasnost i praktičnost. Obavite ono što vam je zadato na način na koji vam je rečeno, umesto da se durite što se nekome ne sviđa onaj način koji ste vi smislili. Otvorite se ka okolini tako da učite i uviđate, pa će i emotivna energija poteći nesmetano i razmenjivati se spontano i njeni zastoji vas neće sabotirati, kako u poslovnim, tako i u privatnim odnosima.

ZDRAVLJE: Mogući skokovi i padovi srčanog pritiska, kao i ukupnog nivoa energije, zbog čega ćete se osećati nestabilno i vrtoglavo. Nemojte umisliti da ste bolesni, samo se na telesnom planu manifestuje vaše emotivno stanje.

Izvor: Wannabe magazin

Podeli sa prijateljima:

LEAVE A RESPONSE

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *