SRB – info

Najnovije vesti iz Srbije, regiona i sveta

Moda Život i stil

10 top modnih trendova za jesen/zimu 2020.

Nedelje mode su završene u Njujorku, Londonu, Milanu i Parizu, a najnoviji dizajni se probijaju od modnih pista do ulica. Od sjajnih boja do naočara, novi stilovi će se predstaviti svuda gde pogledaš. Bez obzira da li želiš da obnoviš svoju garderobu ili samo tražiš inspiraciju, budi korak ispred sa ovim vrhunskim modnim trendovima sa nedelje mode za jesen/zimu ove godine.

1. Neonske rolke

Rolka u neonsko zelenoj boji - jesenja kombinacija garderobe

Za razvedravanje hladnih dana izaberi neonsku rolku. One su spoj modernog i klasičnog stila. Možeš ih upariti sa tanim ili svetlim bojama, sa suknjom ili pantaloma, izbor je na tebi. Kako god da izabereš da je nosiš, sigurno ćeš biti primećena.

2. Lanac ogrlice

Lanac ogrlica

Napravi modni iskorak sa ogrlicom u obliku lanca. Ogrlice ne moraju uvijek biti složene. Bilo da se radi o srebru, zlatu ili bronzi, ovakva ogrlica će doprieti buntovnoj estetici. Stilizuj ovaj nakit sa suknjama, pantalonama, bilo kojim odevnim komadima bez razlike. Izbori su beskrajni, i svi će izgledati sjajno.

3. Šnale za kosu

Šnale za kosu sa natpisima
Šnale za kosu sa natpisima

Šnale za kosu su izuzetno popularne ove sezone. Ne postoje ograničenja. Nosi ih u kombinaciji koja tebi najviše odgovara. Šnale su odličan izbor za svaku priliku. Bilo da se želiš da izgledaš kao šef, feministkinja ili zvezda, pomoću šnala za kosu možeš izgledati veoma elegantno. Možeš kosu ukrasiti sa jednom ili sa više šnala i kosa će ti izgledati fantastično!

4. Pufnasti rajfovi

Plavusa sa roze pufnastim rajfom
Plavusa sa crnim pufnastim rajfom

Ponovo se vraćaju u modu rajfovi i to od satena, pliša, baršunasti… stoje visoko na glavi i izgledaju vrlo retro. Pogodni su za svaku priliku. Ako tvoja kosa ima loš dan ne traži drugo rešenje. Ovi rajfovi rešavaju problem u trenutku. Za ovakve rajfove slobodno možemo da kažemo da su klasika… a izgledaju tako dobro!

5. Haljine i suknje sa pantalonama

Bela haljina sa crnim pantalonama
Karirana suknja i farmerice
Bela haljina preko farmerica

Još jedan retro stil se vraća ove sezone, a to je suknja ili haljina preko pantalona, kako klasičnih tako i preko farmerki. Koliko god ludo zvučalo, ovaj stil je baš simpatičan. Sama kombincija je dovoljno intrigantna. Pantalone sa pravim nogavicama i suknjom ili haljinom preko su odlična opcija za one koji žele da budu opušteni i zanimljivi istovremeno. Bez obzira da li ovaj stil kombinuješ sa štiklama ili udobnim patikama, sigurno ćeš biti zapažena.

6. Čizme u zmijskom printu

Čizme u zmijskom printu
Čizme u zmijskom printu sa farmericama i krem torbom
Čizme u zmijskom printu, kožna jakna i zelena haljina

Budi puna sebe u obući zmijskog printa. Kratke ili dugačke – nebitno je, zmijski print je potpuno in. Uz čizme koje su zadivljujuće, bićeš najveći trend-seter gde god da se pojaviš.

7. Garderoba u istom tonu

Komplet u svetlosivom tonu

 Jednobojno ne mora da bude crno da bi izgledalo super elegantno; možeš birati pastelne, neonske, metalne tonove… izgledaćeš fantastično – moderno i u trendu!

8. Torbe sa šnalom


Ove torbe su apsolutno neodoljive. Uskladi torbicu sa odećom ili jednostavno odaberi u klasičnoj crnoj ili beloj boji. Postoje bezbroj opcija za ovaj trend, zato se nemoj bojati da isprobaš nešto novo!

9. Kombinezoni


Da li je neko rekao udobnost i stil? Ovaj komad može izgledati ležerno ili elegantno. Može se nositi uz štikle ili patike. S obzirom da je jednobojna odeca u trendu, kombinezoni izgledaju sjajno kada se kombinuju sa sličnim bojama. Bez obzira da li je bela, crna ili ružičasta, izgledaćeš kao milion dolara gde god odeš.

10. Četvrtasti oblik naočara za sunce


Oštre i moderne, ove naočare su neverovatan dodatak tvom stajlingu. Izaberi velike, ili nešto malo manje; opcije su neograničene. Ako voliš klasiku, odluči se za jake crne sa četvorougaonim ivicama ili začini svoj izgled pastelnim bojama. Izgled naočara se stalno menja, ali ovi okviri će ostati bezvremenski!

Reference: thetrendspotter.net

Podeli sa prijateljima:

LEAVE A RESPONSE

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *