SRB – info

Najnovije vesti iz Srbije, regiona i sveta

Srbija Vesti

Brnabić: Vlada će nastaviti da podržava Er Srbiju




Premijerka Ana Brnabić poručila je danas na svečanom ispraćaju novog aviona Er Srbije erbas A330 sa likom Nikole Tesle na prvi let za NJujork, da će Vlada Srbije nastaviti da podržava nacionalnu aviokompaniju, koja je podržala Srbiju i građane u najtežim trenucima tokom 2020. godine.

Generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit predstavio je najnoviji avion u floti Er Srbije, Erbas A330, koji danas kreće na prvi let za Njujork, jednu od, kako kaže, najatraktivnijih i najprofitabilnija destinacija te kompanije.

Nejsmit je zahvalio predsedniku i Vladi Srbije na njihovoj izuzetnoj, ogromnoj podršci pruženoj nacionalnom avioprevozniku.

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić kaže da ne može da naredi štamparijama šta da štampaju i da se u tržišnu utakmicu nije mešala, niti će se mešati.

Na pitanje novinara N1 da dnevni list Nova ne može da nađe štampariju koja bi štampala te novine i da uredništvo Nove S to tumači kao pritisak na štamparije, Brnabić je rekla da je Srbija slobodna zemlja i da ona ne kontroliše štamparije.

Izvor: Tanjug

Podeli sa prijateljima:

LEAVE A RESPONSE

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *