SRB – info

Najnovije vesti iz Srbije, regiona i sveta

Pčinjski okrug Politika Vesti

Mitrović: Kamberi produbljuje jaz između Srba I Albanaca podnoseći predlog Rezolucije o genocidu u Srebrenici

Bujanovac 11.06.2021. – Šaip Kamberi narodni poslanik I šef  poslaničke grupe „Ujedinjena dolina – SDA Sandžaka“  preko poslaničke grupe u Skupštini Srbije podneo je predlog Rezolucije o genocidu koji se desio u Srebrenici, a na osnovu presude Međunarodnog suda pravde i Međunarodnog krivičnog suda za bivšu Jugoslaviju Ratku Mladiću.

– To je krajnje licemerno I ovim činom Kamberi produbljuje jaz između Srba I Albanaca , narušava ionako krhke odnose koji su u sve tri opštine na jugu Srbije (Bujanovac, Preševo I Medveđu) – rekao je za portal SRB-info narodni poslanik I šef OO SNS-a u Bujanovcu Nenad Mitrović.

Da li se Kamberi seća  Klečke, Velike Hoče, Orahovca, Žetelaca u Starom Grackom, Žute kuće I izveštaja Dika Martija ?

-Kamberi je političar bez ideje i vizije i zato je okrenut prošlosti i vidi se da je još uvek devedesetim godinama – istakao je Mitrović. Za proces istinskog pomirenja treba da se okrene budućnosti i da idejom i vizijom stane ispred svog naroda. On bi da pokrene Rezoluciju kojom bi se Srbi prikazali kao genocidni narod, pritom neupitavši se šta su njegovi Albanci radili na prostoru Kosova i Metohije i Albanije za vreme sukoba od 1998. do 2000. godine.

Podeli sa prijateljima:

LEAVE A RESPONSE

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *