SRB – info

Najnovije vesti iz Srbije, regiona i sveta

Srbija Vesti

Obeležavanje Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je manifestaciji povodom obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije. Tim povodom izjavio je: „Ponosan sam na vas i veliko hvala za sve što ste učinili za našu otadžbinu!“

Kao za svaku državu tako i za Srbiju je važno da imamo jaku policiju. Vi ste ti koji čuvate i štitite državu i ne postoji ništa teže od toga. Čuvate red, mir, poredak i garantujete svakome da može da bude siguran. Vi ste ti od kojih zavisi borba protiv korupcije i organizovanog kriminala. Veliko vam hvala na hrabrosti i na svemu što činite za našu Srbiju!

Predsednik je ovom prilikom rekao i da će država potruditi da obezbedi još stanova za pripadnike bezbednosnih službi, kao što je i obećala. Takođe, država će svake godine obezbeđivati sve veće plate za pripadnike ovih sektora. Plata je danas veća za 62% u odnosu na perioda prethodne vlasti.

Ekonomski napredak naše države je za ponos, a u skladu sa tim i oprema i naoružanje naše policije i vojske neuporedivi su u odnosu na period od pre samo nekoliko godina“, istakao je Vučić.

Podeli sa prijateljima:

LEAVE A RESPONSE

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *