SRB – info

Najnovije vesti iz Srbije, regiona i sveta

Srbija Vesti

Još dodatnih 30 000 vaučera za letovanje po Srbiji

Ove godine je veliko interesovanje za odmor u Srbiji. Na današnjoj sednici Vlade Srbije odobrila je dodatna sredstva od 150 000 000 dinara, koliko je potrebno za 30 000 vaučera za odmor po Srbiji.

Ministarka trgovine, turizma i telekominukacija Tatjana Matić kaže da će ovakva odluka doprineti povećanju prometa ugostiteljima kod kojih mogu da se koriste vaučeri. Ove godine je nakon planiranih 100 000 vaučera u vrednosti od 500 miliona dinara, rebalansom budžeta odobreno novca za još 20 000 vaučera u iznosu od 100 miliona.

Oko 2000 ugostitelja u Srbiji primaju vaučere. Najzanimljivija mesta su Kopaonik, Vrnjačka banja, Zlatibor, Sokobanja itd.

Postupak obezbeđivanja vaučera je potpuno isti kao i do sada, potrebne je rezervacija i otići do najbliže Pošte. Uslovi koje treba ispuniti su takođe isti kao i do sada, tako da nema promena po tom pitanju.

Svi koji žele da odu na odmor u Srbiji sa popustom od 5.000 dinara mogu da se prijave na šalteru najbliže Pošte. Treba podsetiti građane da treba otići na šaltere i podneti prijavu najmanje 30 dana pre realizacije rezervacije.

Vaučer se mora iskoristiti isključivo u ugostiteljskom objektu u kom je izvršena rezervacija smeštaja, jer će njegovo ime biti odštampano na vaučeru.

Podeli sa prijateljima:

LEAVE A RESPONSE

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *