SRB – info

Najnovije vesti iz Srbije, regiona i sveta

Bujanovac Ekologija Projekti Ubaci a ne baci

Opština Bujanovac i Komunalac odbacuju krivicu za paljenje deponije, ali obećali rešenje problema

Nakon protesta nezadovoljnih građana ispred opštine Bujanovac, predsednik opštine Nagip Arifi pozvao je prisutne na sastanak u Domu kulture.

Situacija je danas bolja nego juče, a u JP „Komunalac“ rade sve što je u njihovoj moći. Hoćemo da rešimo problem sa vodosnabdevanjem za sve građane bez obzira na nacionalnost. Ako zloupotrebu vode smanjimo, neće biti problema ni u jednom selu, osim Oslaru i Božinjevcu, jer je tamo potrebno da profunkcioniše buster stanica, na čemu ćemo raditi – rekao je Arifi okupljenima u Domu kulture.

Na sastanku je dogovoreno je da predstavnici Opštine i mesne zajednice zajedno odu u EPS, kako bi se konačno obavilo priključivanje na elektro-mrežu već instalirane buster stanice.

Pored vode, za život je potreban i vazduh, a deca u Rakovcu, Bujanovcu i okolnim mestima ga nemaju, jer je otrovan dimom sa deponije. Dođite uveče u naše selo da se uverite – ne može da se diše – rekao je potpredsednik Mesne zajednice Rakovac Dejan Ljubisavljević.

Nakon sastanka nezadovoljni građani dobili su obećanje da će opština i Komunalac uraditi sve što je u njihovoj moći.

Projekat podržala opština Bujanovac. Stavovi izneti u podržano medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Podeli sa prijateljima:

LEAVE A RESPONSE

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *