SRB – info

Najnovije vesti iz Srbije, regiona i sveta

Sport Vesti

Košarkaška reprezentacija Srbije se oprostila od Olimpijskih igara

U sinoćnjem odlučujućem meču za odlazak u Tokio, između Srbije i Italije, u dvorani „Aleksandar Nikolić“ u Beogradu, dogodio se neočekivani poraz naše reprezentacije. Kao posledica toga naši košarkaši će Olimpijske igre posmatrati na malim ekranima, umesto da učetsvuju u njima i budu jedni od glavnih farita za osvajanje zlatne medalje.

Srbija je zemlja košarke i to je dokazala mnogo puta u prethodnom periodu. Zbog toga su očekivanja bila velika, naročito od strane ljubitelja košarke iz Srbije.

Što se tiče sastava naše ekipe, bilo je dosta problema, dosta otkaza planiranih igrača, što zbog povreda, napornih sezona ili nečeg trećeg. Sve u svemu i od ove ekipe se očekivao plasman na OI.

Ne zna se šta je teže palo publici, da li poraz ili nedovoljna motivacija igrača na terenu. Jednostavno nešto nije funkcionisalo kako treba, i naša reprezentacija nije pokaza ni deo onoga što zna, u većem delu utakmice je bila u ozbiljnom rezultatskom zaostatku. Sam krajnji rezultat koji je glasio 102:95 za Italiju, govori o tome, mada je moglo biti i još gore, kakav je rezultat bio u jednom delu meča.

I izjave igrača posle meča su dokaz da ekipa Srbije nije bila na potrebnom nivou za plasman na OI.

Podeli sa prijateljima:

LEAVE A RESPONSE

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *