SRB – info

Najnovije vesti iz Srbije, regiona i sveta

Vesti

Borča: Predsednik Srbije na otvaranju Zdravstvene stanice

Danas je otvorena nova Zdravstvena stanica u Borči, u okviru Doma zdravlja „Dr Milutin Ivković“ Palilula, u prisustvu predsednika Srbije.

Predsednik Vučić je dočekan od strane predstavnika lokalne vlasti, zamenika gradonačelnika Beograda, Ministra zdravlja i građana, javlja Tanjug.

Pošto je upoznat od strane Ministra zdravlja, sa čime raspolaže Zdravstvena stanica, predsednik je izjavio da je veoma važno za građane Borče što je otvorena.

Okupljeni građani su pozdravili predsednika Vučića koji im se obratio.

„Hvala vam što ste došli. Poslednji put kada sam bio rekao sam da ćemo da uradimo ovu zdravstvenu stanicu, kao i vrtić, i kanalizaciju. Polako ćemo da radimo sve ono što nije urađeno u zadnjih 30 godina. Radićemo i dve nove stručne škole. Ne samo zbog vašeg broja, već i zbog vaše marljivosti. Ja sam zadovoljan što ste mogli da vidite da se teškim svakodnevnim radom gradi ova velelepna zgrada. Ne morate više da idete u centar grada na pregled, već ovde možete sve da uradite“, izjavio je Vučić.

„Imate bolji dom zdravlja, i veći i opremljeniji, imate divne lekare. Gradićemo i nove mostove, uskoro ide i autoput do Zrenjanina. Pre svega, biće olakšan život svima vama. Obezbedićemo i više posla za sve. Ponosan sam na ovaj objekat, pre svega na ove lekare. Nastavićemo da radimo. Veliko hvala na podršci, što ste uvek prepoznavali rad i trud. Daćemo sve od sebe da bolje živite“, zaključio je predsednik Srbije.

Podeli sa prijateljima:

LEAVE A RESPONSE

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *