SRB – info

Najnovije vesti iz Srbije, regiona i sveta

Sport Vesti

Loš dan za srpske sportiste na OI

Vaterpolisti Srbije doživeli su još jedan poraz. U meču sa Hrvatskom rezultat je bio 14:12 za Hrvate. Kada se pogleda rezultat po četvrtinama vidi se da je ishod meča odlučen u prvoj četvrtini – 5:3, 1:1, 4:4, 4:4.

Srbija sada ima skor od 2 pobede i 2 poraza. Posle četvrtog kola stanje na tabeli je takvo da će se za prvo mesto u grupi boriti Španija i Hrvatska a za treće Srbija i Crna Gora.

Naši vaterpolisti imaće vremena da se pripreme za taj meč jer se igra u ponedeljak 2.avgusta.

Pored poraza vaterpolista dogodilo se i to da je Novak Đoković u borbi za bronzanu medalju poražen od Pabla Karenja Buste rezultatom 2:1 po setovima i tako ostao bez medalje na ovim OI.

Imao je ogromnu želju Novak da na ovim OI osvoji zlato, jer mu je to nedostajalo da bi kompletirao zlatne medalje sa svih takmičenja. Sve je išlo po planu i niko nije očekivao poraz u polufinalu. Taj poraz je ostavio velike posledice i u borbi za bronzanu medalju se to i primetilo.

Đoković je igrao i u miks dublu. I tu je sve išlo dobro takođe do polufinala. Danas je trebalo da se igra i taj meč miks dubla za bronzanu medalju ali je Đoković odustao zbog iscrpljenosti i tako ostao bez mogućnosti da osvoji bar jednu medalju.

Ako na sve ovo dodamo i da su odbojkašice doživele prvi poraz na ovom takmičenju onda možemo zaključiti da je današnji sportski dan bio veoma neuspešan za naše sportiste.

Foto: oks.org.rs

Podeli sa prijateljima:

LEAVE A RESPONSE

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *