SRB – info

Najnovije vesti iz Srbije, regiona i sveta

Ekonomija Srbija Vesti

„Uzmi račun i pobedi“, uskoro jesenji ciklus nagradne igre

Prvo izvlačenje drugog, jesenjeg kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2021“ biće održano u subotu, 18. septembra, u 18 časova, uz direktan prenos na prvom programu Radio-televizije Srbije, saopštila je Vlada Republike Srbije.

Nakon pauze od nekoliko meseci, nagradna igra nastavlja se kroz šest jesenjih izvlačenja.

Ovoga puta za građane su uobezbeđene veoma vredne nagrade. U pitanju su 30 automobila „fijat 500L“ i čak osam stanova u Beogradu – sedam u naselju „Zemunske kapije“ i glavna premija, stan u „Beogradu na vodi“.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Srbije, dok je slanje koverata potpuno besplatno. Pravila za učešće u igri ostala su ista kao i ranije.

Organizator nagradne igre je Vlada Republike Srbije, uz podršku NALED-a.

Da podsetimo samo da će u izvlačenju učestvovati sve koverte koje su poslate tokom leta, tako da je trenutno broj koverata koje su pristigle više od 6,5 miliona.

Vlada i NALED veruju da će i o Ovaj ciklus nagradne igre, kao i svi prethodni, trebalo bi da doprinese podizanju svesti građana o značaju uzimanja fiskalnih računa i dovesti do smanjenja stope sive ekonomije u zemlji, veruju u Vladi i NALED-u.

Više informacija o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs, a na raspolaganju im je i kontakt centar putem imejla kontakt@uzmiracun.rs .

Podeli sa prijateljima:

LEAVE A RESPONSE

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *