SRB – info

Najnovije vesti iz Srbije, regiona i sveta

Sport Vesti

Fudbalski savez Srbije traži podršku sa tribina od škola fudbala širom Srbije


Nastavljaju se mečevi kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Srbija u A grupi ima isti broj bodova (7) sa Portugalom , ali i ove dve reprezentacije imaju po 3 odigrana meča. Ostale tri reprezentacije imaju odigrana po dva meča, Luksemburg ima 3 boda, a Azerbejdžan i Irska su bez bodova.

Fudbalski savez Srbije će koristiti već proverenu podršku sa tribina, koju su dobijali i naši klubovi. U pitanju su mladi fudbaleri iz cele Srbije, uzrasta od 6 do 12 godina, svih škola fudbala i fudbalskih klubova koji rade sa decom tog uzrasta. Utakmica kvalifikacija za Svetsko prvenstvo igra se između reprezenatcija Srbije i Luksemburga, na stadionu „Rajko Mitić“ 4.septembra, u subotu, sa početkom u 18 sati.

Ulaznice za mlade fudbalere su besplatne, samo je potrebno da se predstavnik kluba ili škole fudbala javi na e-mail adresu velibor.djuric@fss.rs do četvrtka u 15 časova.

Potrebni podaci, koje treba upisati u mejlu, za dobijanje besplatnih karata su:

– Ime i prezime punoletne odgovorne osobe ispred grupe dece do 15 članova (za veće grupe obavezno je prijaviti dva odgovorna punoletna lica)

– Matični broj odgovornog punoletnog lica

– Kontakt telefon

Procedura oko preuzimanje ulaznica biće u odgovoru mejla, stoji na sajtu FSS-a.

Foto: fss.rs

Podeli sa prijateljima:

LEAVE A RESPONSE

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *