SRB – info

Najnovije vesti iz Srbije, regiona i sveta

Srbija Vesti

Broj krivičnih dela na Koridoru 10 smanjen za 40 odsto

Ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin obišao je Komandno-operativni centar Ministarstva unutrašnjih poslova i tom prilikom saopštio da je tokom turističke sezone kroz Srbiju prošlo 13.415.000 putnika i približno četiri miliona vozila, da je Koridor 10 najbezbedniji evropski put i da je broj krivičnih dela na ovoj saobraćajnici smanjen za 40 odsto. Stoji na sajtu Vlade Republike Srbije.

On je naveo da su pripadnici MUP-a za sve to vreme obezbeđivali 133 različita objekta na Koridoru 10, poručivši da je Srbija bezbedna zemlja i da svaki njen deo mora biti bezbedan.

Policija će nastaviti sa angažovanjem na Koridoru 10, ali i na svim drugim saobraćajnicama u zemlji, naglasio je ministar, pri čemu je izrazio zahvalnost svim policijskim službenicima koji obilaze i kontrolišu ovu saobraćajnicu.

Ministar je stranim i domaćim državljanima koji prolaze srpskim putevima poručio da o njima brinu pripadnici MUP-a koji vode računa o tome da svaki deo Srbije bude siguran i bezbedan.

Foto: sr.wikipedia.org

Podeli sa prijateljima:

LEAVE A RESPONSE

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *