SRB – info

Najnovije vesti iz Srbije, regiona i sveta

Kultura Magazin

„Državni službenik“ u Brazilu

Brazilska platforma Globoplay otkupila je ekskluzivna prava na emitovanje kriminalističke serije „Državni službenik“. Piše Informer

Ova brazilska striming platforma ima čak 30 miliona korisnika koji će uživati u uzbudljivom trileru i glumačkom umeću Milana Marića, Vaje Dujović, Žarka Lauševića, Nebojše Dugalića, Nenada Jezdića i ostatka ekipe.

Kompanija Telekom Srbija, zajedno sa produkcijskim kućama Dandelion Productions i Film Danas, dobila je veliko svetsko priznanje i potvrdu kvaliteta u domenu produkcije serija vrhunskog kvaliteta.

Velika zainteresovanost domaće publike, ali i ovakve saradnje sa inostranim partnerima i producentskim kućama dokaz su da smo na pravom putu kada je reč o produkciji i ulaganju u srpsku kinematografiju. Nema sumnje da ćemo nastaviti sa proizvodnjom još kvalitetnijeg i zanimljivijeg sadržaja u budućnosti   izjavio je Vladimir Lučić, generalni direktor kompanije Telekom Srbija.

Srpska kriminalistička serija „Državni službenik“ oduševila je regionalnu publiku koja željno iščekuje treću sezonu. Poznatoj glumačkoj ekipi priključiće se i novi lik kojeg će tumačiti hrvatski glumac Frano Mašković, dok se nakon prve sezone vraća i Igor Đorđević u ulozi Hameda.

Publika će u novim epizodama popularne serije moći da uživa na proleće 2022. godine.

Foto: sr.wikipedia.org

Podeli sa prijateljima:

LEAVE A RESPONSE

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *