SRB – info

Najnovije vesti iz Srbije, regiona i sveta

Ekonomija Srbija Vesti

Dobitniku nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ uručen ključ stana

Danas je dobitnik stana u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ potpisao ugovor sa ministrom finansija Sinišom Malim i direktorom Republičke direkcije za imovinu Jovanom Vorkapićem, o dodeli trosobnog stana u naselju „Zemunske kapije“.

Dobitnik stana je Titomir Stojković iz Boleča.

„Za mene je najvažnije da građani i dalje razvijaju svest o važnosti borbe protiv sive ekonomije i da nastave da sakupljaju fiskalne račune“, izjavio je Mali.

Ministar je saopštio da je pristiglo ukupno 8,5 miliona koverti sa fiskalnim računima, i pozvao građane da nastave da učestvuju u nagradnoj igri jer je za dodelu ostalo još osam stanova i 13 automobila, stoji na sajtu Vlade Republike Srbije.

Od 1. novembra kreće prelazni period za novi sistem fiskalizacije, koji će trajati do kraja aprila sledeće godine, podsetio je Siniša Mali.

To je sistem koji je usklađen sa novim dobom u kojem živimo i doprineće suzbijanju sive ekonomije, pri čemu je za građane važno da znaju da će, kada budu nešto kupovali, moći da kontrolišu da li su fiskalni računi koji se izdaju pravi ili ne, dodao je on.

Podeli sa prijateljima:

LEAVE A RESPONSE

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *