SRB – info

Najnovije vesti iz Srbije, regiona i sveta

Dogadjaji Ekonomija Vesti

„Uzmi račun i pobedi“ – finalno izvlačenje jesenjeg kruga

U današnjem šestom, ujedno i poslednjem izvlačenju ove jeseni, popularne nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2021“, izvučenici su dobitnici 5 automobila „fijat 500L“ i 3 stana u Beogradu, prenosi RTS.

Srećne dobitnike nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2021“, izvukao je Stefan Milenković među 13 019 010 koverata.
Automobile „fijat 500L“ dobili su Julijana Pavlović iz Beograda, Neda Srđan iz Uzdina, Ksenija Jugović iz Novog Beograda, Rade Radić iz Rumenke i Marija Malešević iz Pančeva. Dva stana u naselju Zemunske kapije i jedan u Beogradu na vodi, dobili su Milan Amidžić iz Beograda, Silvana Jašarović iz Beograda i Jelena Šajković iz Beograda.

Izvlačenje je, kao i uvek, pratila Komisija. Ovoga puta izvlačenju je prisustvovala i ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić.

Tokom jesenjeg kruga, dodeljeno je ukupno 30 automobila „fijat 500L“ i osam stanova u Beogradu – sedam u naselju „Zemunske kapije“ i glavna nagrada – stan u „Beogradu na vodi“. Nagradnu igru je organizovala Vlada Srbije, uz podršku NALED-a.

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs, a na raspolaganju im je i kontakt-centar preko imejla kontakt@uzmiracun.rs, za sva dodatna pitanja i podršku.

Podeli sa prijateljima:

LEAVE A RESPONSE

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *