SRB – info

Najnovije vesti iz Srbije, regiona i sveta

Horoskop Magazin

Horoskop za decembar 2021. godinu


Bikovima zdravlje ide ka boljem, Lav može planirati proširenje porodice. Vagi decembar donosi velike promene. Vodoliju podržavaju prijatelji u svemu što radi.

OVAN

Posao – Merkur ulazi u Strelca, pa se situacija na poslu popravlja. Imaćete saradnju i sa inostranstvom. Moguće je da dobijete ponudu za bolje plaćen posao u drugom gradu. Retrogradna Venera donosi vam krizu u poslovnom partnerstvu, pa treba da se pripremite za kraj decembra, jer će i finansije tada biti problem.

Ljubav – Spremite se za neočekivano! 19. decembra kreće retrogradna Venera koja će staru ljubav vratiti u vaš život. To može da bude nekog koga niste preboleli. Prvu polovinu meseca ćete intenzivno razmišljati o osobi sa posla.

Zdravlje – Bolje.

BIK

Posao – Situacija na poslu je stabilna do 19. decembra. Tada kreće retrogradana Venera, pa treba da imate u vidu da je kraj meseca decembra nepovoljan za bilo kakve važne odluke. To se tiče i vaših poslovnih odluka. Mesec decembar je povoljan za sponzorstva i rešavanje pitanja nasledstva.

Ljubav – Mars u Škorpiji doneo je „otkopavanje“ raznih tajni u odnosu sa partnerom. To vam se ne dopada i ne osećate se dobro. Ako ste u braku, saznaćete nešto što vam ne odgovara u prvoj polovini decembra. Kada Venera bude retrogradna, bićete nesigurni u svoja osećanja.

Zdravlje – Poboljšanje.

BLIZANCI

Posao – Merkur u Strelcu donosi vam konfuzan period u kojem ćete biti distancirani u odnosu na ljude sa kojima sarađujete. Imate potrebu da se udaljite od toga i pustite da se stvari dešavaju. Mesec decembar je u znaku kritikovanja vašeg rada, pa treba da se pripremite da ćete „biti pod lupom“.

Ljubav – U decembru stiže velika promena.  Krajem meseca ne samo što kreće rertogradna Venera, pa vraća stare ljubavi, nego i Jupiter ulazi u Ribe. To će doneti potpuno nov odnos sa osobama do kojih vam je stalo. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete novo poznanstvo preko posla, ali i povratak starih emocija.

Zdravlje – Slabije.

RAK

Posao – Sunce i Merkur u Strelcu donose vam odličan početak decembra. Saznaćete nešto što je povoljno za vaš trenutni status na poslu. To ujedno znači i bolju zaradu. Kada iza 15. decembra Mars uđe u Strelca očekujte ubrzani tempo i dinamičnu amosferu na poslu. Veorvatno ćete raditi dva posla odjednom.

Ljubav – Niste zadovoljni situacijom u ljubavi. Priželjkujete više strasti u odnosu sa voljenom osobom. Ukoliko ste u braku, prolazite kroz krizu jer nešto mora da se promeni u vašem odnosu, a pokušavate da se držite starih stvari.

Zdravlje – Pazite na ishranu i višak kilograma.

LAV

Posao – Planete konačno izlaze iz Škorpije, pa se bolje osećate. Dolazi povratak energije i samopouzdanja. Finansijska situacija će se popraviti u decembru. Imate priliku da spojite lepo i korisno. Odličnu saradnju ćete imati sa Strelčevima. Od sredine decembra izlazite iz svih kriza, pa ćete konačno zasijati. Jupiter u Ribama krajem meseca može trajno da vam reši pitanje nesledstva.

Ljubav – Sunce i Merkur u Strelcu popraviće vašu emotivnu situaciju. To je odličan period ako planirate da proširite porodicu. Takođe je dobar za susrete na mestu javnog tipa. U vaš život konačno će ući više zabave i to će vas obradovati. Retrogradna Venera donosi vam poziv iz prošlosti!

Zdravlje – Odlično.

DEVICA

Posao – Merkur u četvrtom polju skreće vašu pažnju sa posla na porodicu. Bavićete se pitanjem stana i porodice. Veoma je važno da pazite ako nameravate da pokrenete samostalni biznis. Jupiter u Ribama od kraja decembra može da vam donese poslovno partnerstvo. Retrogradna Venera od 19. decembra donosi vam kvarenje finansijskih planova.

Ljubav – Venera u petom polju doneće vam susret na mestu javnog tipa. Takođe, nije loš period za proširenje porodice. Čak i stara ljubav će zakucati na vaša vrata, ali ne na način na koji biste vi priželjkivali.

Zdravlje – Slabije.

VAGA

Posao – Mesec koji je pred vama vam donosi velike promene. Jupiter se bliži Ribama, pa na poslu očekujte preokret krajem meseca. Mesec decembar će biti odličan za pregovore. Od Strelca ćete čuti povoljne vesti. Kada Venera krene retrogradno 19. decembra ne treba da donosite važne odluke. Period pre toga je povoljan za tako nešto.

Ljubav – Mars ulazi u Strelca sredinom decembra, pa se popravlja odnos sa voljenom osobom. Komunikacija će biti pojačana, ali će biti i rasparava. Bićete otvoreni za nova poznanstva. U komšiluku ili u vašem orkuženju se nalazi neko ko želi da vas upozna i to ćete ubrzo saznati.

Zdravlje – Bolje.

ŠKORPIJA

Posao – Ulazak Sunca i Merkura u drugo polje donosi vam popravljanje finansijske situacije. U decembru će vam pasti kamen sa srca što se tiče mnogih problema, a ne samo posao. U drugoj polovini decembra možete da očekujete ponudu za bolje plaćen posao.

Ljubav – Venera u trećem polju donosi vam slatke razgovore. To će biti flert preko poruka. Takođe, kada Venera krene retrogradno 19. decembra, onda će se osoba iz prošlosti vratiti u vaš život.

Zdravlje – Osetno bolje.

STRELAC

Posao – Sunce i Merkur u vašem znaku donose vam pizitivan preokret u decembru na svim poljima. Venera u drugom doneće vam ponudu za bolje plaćen posao. Kada oko sredine meseca Mars uđe u vaš znak očekujte dinamičan period u kojem neće biti predaha.

Ljubav – Merkur u vašem znaku ukazuje da će jedna osoba otvoreno pokazati svoja osećanja i to će vam prijati. Očekujte da ćete imati najmanje jednu priliku za romansu. Mesec decembar vam donosi uzbuđenje na ljubavnom planu.

Zdravlje – Odlično.

JARAC

Posao – Merkur u dvanaestom polju donosi vam konfuzan decembar na poslu. Imaćete problem što ne znate kome da verujete, a većina stvari će se događati iza vaših leđa. Imate neiskrene saradnike, pa je najbolje da ne donosite radikalne odluke. Nije dobar period za pregovore o novom radnom mestu.

Ljubav – Venera u vašem znaku donosi vam lep period za ljubav. U emotivnom smislu ste stabilniji nego na poslu, ali kada Venera krete retrogradno 19. decembra, onda ćete uvideti da će stara ljubav zakucati na vaša vrata. Čuvajte se pogrešnih emotivnh procena u ljubavi.

Zdravlje  – Psihosomatski problemi.

VODOLIJA

Posao – Planete u Strelcu donose vam lep period u kojem je moguće da ostvarite svoja očekivanja. Imaćete snažnu podršku prijatelja u svemu što radite. Jedan Strelac će vam biti veliki oslonac. Pred vama je svakako mesec koji će vam doneti veliko olakšanje.

Ljubav – Sunce u Strelcu donosi vam ljubav iz prijateljstva. Ukoliko ste slobodni, romansa će se roditii iz odnosa sa jednom osobom. Prijaju vam Strelčevi. Očekuje vas više lepih trenutaka u decembru mesecu.

Zdravlje – Poboljšanje.

RIBE

Posao – Sunce i Merkur u Strelcu donose vam puno posla i obaveza. Očekujte ubrzan tempo koji vam neće dati mira. Imaćete manje vremena za sebe. Ambicije vas pokreću u ovom periodu, ali treba da vodite računa za kakve stavove i ciljeve se zalažete.

Ljubav – Merkur u Strelcu donosi vam susret preko posla. To je neko ko je veoma ambiciozan u svom poslu. Privlače vas osobe koje vode dinamičniji život nego vi. Zapravo, to je neki vid suprotnosti koja će vam privući pažnju. Od 19. decembra i vama će se javiti stara ljubav.

Zdravlje – Više se odmarajte.

Izvor: Informer

Podeli sa prijateljima:

LEAVE A RESPONSE

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *