SRB – info

Najnovije vesti iz Srbije, regiona i sveta

Sport Vesti

KK Crvena zvezda bolja od Bajerna

Ekipu Bajerna iz Minhena sinoć je dočekala puna dvorana ”Aleksandar Nikolić”. Ništa manje spremni bili su i košarkaši Crvene zvezde. U fenomenalnoj atmosferi i fantastičnoj košarci pobedila je ekipa koja je više želela pobedu, a to je bila Crvena zvezda. Krajnji rezultat bio je 81:78.

Utakmicu su obeležili preokreti, majstorije i jednih i drugih. Crveno-beli su se mučili jedino sa kontrolom skoka, u svim ostalim segmentima igre bili su skoro perfektni.

Na poluvreme se otišlo rezultatom 46:45 za domaću ekipu.

Prelomni momenti dogodili su se u poslednjoj četvrtini kada je Crvena zvezda napravila seriju 11:0 u preuzela kontrolu nad utakmicom (78:70). Briljirao je tada Nikola Kalinić kao i celu utakmicu, priključio se i Nikola Ivanović, a trojke kapitena stizale su u pravi čas, prenosi klupski sajt .

Briljirao je Nikola Kalinić koji je meč završio sa 20 poena, sedam skokova i četiri asistencije. Branko Lazić je upisao 12 poena, Nikola Ivanović 11. Luka Mitrović je uz 9 poena zabeležio i osam skokova.

 Crvena zvezda mts – Bajern Minhen 81:78 (20:21, 26:24, 19:22, 16:11).

Crvena zvezda mts: Lazarević, Volters 3, Davidovac 4, Mitrović 9 (8sk), Lazić 12, Kalinić 20 (8sk, 4as), Dobrić 9 , Holins 3, Ivanović 11, Marković 3, Kuzmić 4, Cirbes 3.

Podeli sa prijateljima:

LEAVE A RESPONSE

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *