SRB – info

Najnovije vesti iz Srbije, regiona i sveta

Horoskop Magazin Zanimljivosti

RAK: Osobe rođene u ovom znaku su anđeli na zemlji!

Osobe rođene u periodu od 21. juna do 21. jula pripadaju ovom znaku. Sa ovim znakom ujedno i počinje leto. Ovaj horoskopski znak pripada vodenim znakovima i pod uticajem planete Meseca je.

Rakovi su najveći emotivci u Zodijaku. Osobama u ovom znaku  vladaju emocije – što dobre, što loše. Upliću ih u baš sve aspekte svog života. U stanju su da u kratkom vremenskom roku promene nekoliko raspoloženja, od sreće do melanholije. Oni bukvalno misle srcem,a ne glavom.

Rak je neko ko je poslat na zemlju da bi voleo i širio ljubav. Nešto što je najvažnije u njegovom životu je svakako ljubav i on čini sve za osobe do kojih mu je stalo. Spreman je za ljubav da da čak i svoj život. Pored toga što je jako emotivan, u njegovom srcu možete naći i puno dobrote. On je čovek koji zaista nikome ne može učiniti ništa loše i nikome ne može nauditi.

Ako jedan Rak ne može da vam pomogne, onda vam sigurno neće ni odmoći!

On zaista ima veliku i divnu dušu i sposoban je samim tim da prašta i da toleriše. Rak je takođe neko ko živi u svetu mašte i u njegovom svetu je sve lepo. On veruje da su svi ljudi na ovom svetu dobri, jer je on dobar i zato puno prašta. Takođe je neko ko ne ume da mrzi i nije zlopamtilo. On veruje da čak i onaj najgori čovek može da se promeni i da u njemu živi nešto dobro.

Trebamo reći i to da je Rak veoma dobar prijatelj i svima ume da se nađe u nevolji. Rak je neko ko će vas uvek razumeti i uvek će vam dati neki dobar savet. Njemu jednostavno svi veruju i svi mu se lako poveravaju, jer se on jednostavno podvuče pod kožu.

Rak ima problem sa tim da veruje drugim ljudima i teško se poverava. Njemu treba mnogo vremena da se uveri da je nekome stalo do njega i da nekome poveri svoje tajne. Zato svoje tajne najčešće čuva za sebe i dobro pazi kome se poverava i šta priča.

Što se tiče žene koja je rođena u ovom znaku, možemo reći da je ona po svim svojim osobinama jako posebna. Nju možete osvojiti samo ako joj pružite svu ljubav ovoga sveta. Ona nije materijalista i ne možete je osvojiti novcem i bogatstvom. Ona je neko ko zaista ume da usreći svog muškarca, ali je on mora bezuslovno voleti. Ona ume da bude verna i odana i da bude prijatelj, pre svega. Svaki muškarac kraj sebe želi ženu koja će sa njim umeti, a žena Rak to svakako jeste.

Žena Rak je jednostavno rođena da bude stub kuće i porodice. Ona može svima biti za primer, jer u njenom srcu ne postoji ni gram mržnje. Ako ovu damu povredite ona se nikada neće svetiti, već će vas jednostavno precrtati iz svog života. Ako je već imate u svom životu, onda budite sigurni da imate svog ličnog anđela čuvara.

Ako je neki znak romantičan na onaj klasičan način – večera uz sveće, pokloni pažnje, cveće i slično, onda je to osoba koja je horoskopski znak rak. Pošto nisu uvek sigurni u svoje kvalitete i sumnjaju u sebe, retko preuzimaju inicijativu i više vole da budu osvajani nego da osvajaju. U stanju da dugo budu zaljubljeni u nekoga i posmatraju iz prikrajka, a da ne naprave prvi konkretan korak ka toj osobi. Verni su i požrtvovani osobi koju vole. Nežni, brižni i pažljivi. Ovakva privrženost partneru i porodici ponekad ih dovodi do toga da maskiraju svoju sreću i trpe manipulatore u ljubavi, samo da bi njihova porodična idila ostala savršeno naslikana – makar spolja!

Izvor: neko-bitan.com

Podeli sa prijateljima:

LEAVE A RESPONSE

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *