SRB – info

Najnovije vesti iz Srbije, regiona i sveta

Horoskop Magazin Zanimljivosti

DEVICA: Svoje neda a tuđe neće!

Vladajuća planeta device je Merkur, spada u zemljane znakova. Ovaj horoskopski znak, kao i ostalih 11 ima tačno određene karakteristike i osobine koje ga razlikuju od ostalih. Osobe koje su rođene u znaku Device je pre svega veoma lako prepoznati po fizičkom izgledu, načinu na koji hodaju, ponašanju i stilu odevanja.

Ono što je kod Device uočljivo je njena analitičnost. Ni jednu odluku neće doneti pre nego što uzme u obzir sve detalje i pažljivo ih odmeri. Takva vrlina je veoma dobra jer će retko kada povrediti ljude oko sebe. Ona je brižljiva i pametna i ume da se izbori za svoje ciljeve.

Poznate su i po tome što su veoma humane i od njih uvek možete da tražite pomoć i da budete sigurni da vas neće odbiti. Veoma dobro čitaju ljude pa mogu lako da protumače da li su nečije reči laž ili istina.

Ma koliko da je neko dobar glumac i lažov, neće moći da tak olako pređe jednu Devicu. Možda ona na prvi pogled izgleda naivno ali zapravo je Devica jedna prepredena lisica, od koje možete očekivati sve, pa čak i nemoguće.

Devica je veoma dobar prijatelj, spremna je da brani svoje prijatelje i sovju porodicu i životom, a takva je i u ljubavnim odnosima. Ona ne voli avanture i flert. Device vole zaista raduju porodici i mirnom životu. Poznate su po svojoj skromnosti i stidljivosti, ali zapravo to baš i nije tako.

One samo deluju naivno i ćutljivo, ali kad upoznate njihovo pravo lice shvatićete da one tako izgledaju samo zato što se pretvaraju u ranjenu životinju, kada neko pokuša da dotakne nešto što je njihovo, a kamo li da im to uduzme.

Nisu sklone flertu i prevari i nikada ne bi oprostile izdaju partnera. A kada je u vezi, onda je Devica zadovoljna, jer uvek zna šta treba za sebe da izabere i retko kada greši u izboru partnera.

Ona jednostavno nikada neće poželeti ništa tuđe, jer joj to nije potrebno. Ali je spremna i životom da brani ono što je njeno. To jednostavno nikome ne da i uvek je spremna da se bori za ljubav.

Izvor: neko-bitan.com

Podeli sa prijateljima:

LEAVE A RESPONSE

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *