SRB – info

Najnovije vesti iz Srbije, regiona i sveta

Sport Vesti

Crvena zvezda danas dočekuje ekipu Mornara

Košarkaši Crvene zvezde nakon velike pobede u Pireju, okreću se obavezama u regionalnom takmičenju gde ih danas u hali Aleksandar Nikolić od 17 časova očekuje utakmica 18. kola sa ekipom Mornara.

Nakon velikih problema sa Kovidom i povratka na teren odmah se suočavaju sa serijom utakmica. Posle Ljubljane i Atine, u narednih 7 dana odigraće još 3 zahtevne utakmice (Mornar, Armani i Monako), navodi se na sajtu KK Crvene zvezde.

Posle uspešnog gostovanja u Atini ekipa Crvene zvezde vratila se u Beograd u petak u večernjim časovima, a subota je iskorišćena za pripremu utakmice sa ekipom iz Bara koja u poslednje vreme igra u dobroj formi i napreduje na tabeli:

Posle veoma specifičnog perioda i utakmica koje smo imali nastavljamo u žestokom ritmu. Period sa tri zahtevne utakmice koje smo odigrali je bio težak, sledi nam još teži. Mornar je značajno podigao kvalitet igre, a kao posledica toga došli su i rezultati. Očekuje nas ekipa koja je imala vremena za rad i pripremu utakmice, a mi ćemo sa druge strane pokušati u kratkom roku da uradimo sve kako bi odigrali dovoljno dobar meč i došli do bodova“ izjavio je trener crveno belih Dejan Radonjić.

Karte za ovu utakmicu kao i za dve naredne u okviru duplog kola Evrolige sa Armanijem i Monakom nalaze se u prodaji od četvrtka. Dnevne karte za meč sa Mornarom prodavaće se i na dan utakmice na blagajni hale Aleksandar Nikolić od 12 časova.

Podeli sa prijateljima:

LEAVE A RESPONSE

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *