SRB – info

Najnovije vesti iz Srbije, regiona i sveta

ketering
Život i stil

Prednosti Keteringa na Korporativnim Proslavama

Kompanije sve više razmatraju važnost hrane na radnom mestu, posebno tokom korporativnih sastanaka. Bilo da se radi o svečanim proslavama, godišnjim prezentacijama ili pregovorima sa potencijalnim klijentima, svi ovi događaji pružaju mogućnosti za umrežavanje, obuku i saradnju.

Hrana je jednostavan, ali efikasan način da poboljšate moral, angažujete svoje zaposlene i olakšate interpersonalnu komunikaciju. Korporativni ketering je koristan za razne poslovne skupove jer pomaže preduzećima da izgrade čvršće veze sa svojim radnicima i kupcima. Stoga, odabirom adekvatne ketering kompanije, poslodavci jačaju svoje poslovne kontakte i stvaraju nove poslovne prilike.

Benefiti korporativnih proslava

Ako želite da izgradite odnose sa svojim postojećim klijentima i dobijete pravu vrstu pažnje od potencijalnih klijenata, korporativni događaj može puno da Vam pomogne u toj nameri. Proslava bilo koje vrste Vam pruža vam priliku da upoznate ljude u opuštenom okruženju i ostavite pozitivan prvi utisak na njih. Glavni izazov je kreiranje događaja koji će ostati u sećanju svih prisutnih. Proslava treba da navede klijente i zaposlene da pričaju i da ih ohrabri da posluju sa vama u budućnosti. Kako biste to postigli, važno je da se informišete o svim dostupnim opcijama. Ne zaboravite da svaka korporativna proslava, bez obzira na povod i veličinu, direktno predstavlja svoju kompaniju i njenog vlasnika.

Odabir odgovarajuće ketering kompanije

Ovo se možda čini kao lak zadatak uzimajući u obzir da je broj ketering kompanija u konstantom porastu. Ipak, treba imati u vidu da je trenutno tržište u stalnoj fluktuaciji, te da postoji i izvesno prezasićenje jer ponuda s vremena na vreme premašuje potražnju. Iz ovih razloga, važno je da se odlučite za proverenu ketering kompaniju koja će odgovoriti na sve Vaše zahteve. Raspitajte se o poreklu hrane koju služe, dostupnim opcijama i proverite da li nude sve ono što Vam je potrebno u datom momentu. Vegetarijanski i veganski meni bi takođe trebalo da budu dostupni, uzimajući u obzir da se sve više ljudi odlučuje za ove stilove ishrane i života.

Ketering podiže moral zaposlenih

U današnjem poslovnom svetu, teško je pronaći način za podizanje morala zaposlenih. Veliki broj istraživanja pokazuje da količina pritiska i stresa koju radnici osećaju može biti velika i opasna po zdravlje, te da ove probleme treba rešavati na vreme. Ponuda sveže i ukusne hrane dokazano utiče na stvaranje pozitivnog raspoloženja i osećaja većeg subjektivnog blagostanja. Posebno je efikasna za održavanje dobrog raspoloženja tokom izazovnih dešavanja, kao što su veliki projekti i interne revizije. Sveži ukusi, smele arome i egzotični ukusi korporativnog keteringa nude mnoštvo opcija za sve prisutne. Od obezbeđivanja užine i ručka, do proslave godišnjice osnivanja kompanije, hrana doprinosi tome da se radnici osećaju cenjeno.

Smanjuje troškove zaposlenih i poslodavca

Korporativni ketering je savršeno rešenje za problem smanjenja troškova. Sve što treba da uradite jeste da izaberete ugostiteljsku kompaniju, naručite hranu i sačekate da bude pripremljena i isporučena, na nivou dugotrajnog ugovora ili po potrebi. Uz ovu uslugu zaposleni ne moraju da troše sopstveni novac na skupe pauze za doručak ili ručak, a uštedeće i vreme zbog nedostatka potrebe da izađu i pronađu mesto za jelo koje je relativno blizu. Na ovaj način, zaposleni zaista uživaju svojim obrocima što direktno utiče na njihovo zadovoljstvo, a samim tim i produktivnost. To im daje vremena da se druže sa svojim saradnicima, odmore od posla, nakratko se udalje od svojih stolova, a pritom i štede novac jer ne moraju sami da kupuju obroke.

Povećava produktivnost i efikasnost

Da li ste ikada pomislili da vaši zaposleni ne rade najbolje što mogu? Razlog za to može biti taj što su gladni. Činjenica je da ako vaši zaposleni ne dobijaju dovoljno hrane na poslu, odnosno ne hrane se kako treba, to će uticati na to koliko energije i fokusa imaju na dnevnoj bazi. Ovo može dovesti do povećanja broja grešaka ili nezgoda, kao i do smanjenja produktivnosti. Jedan od načina za borbu protiv ovih problema jeste ponuda korporativnog keteringa od strane renomirane kompanije. Stoga, postarajte se da kompanija koju izaberete nudi ukusna jela sa svežim sastojcima, opcije bez glutena, veganski i vegetarijanski meni, te da u svakom smislu ispunjava potrebe Vaše kompanije.

Podeli sa prijateljima:

LEAVE A RESPONSE

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *