SRB – info

Najnovije vesti iz Srbije, regiona i sveta

nova-godina-pokloni
Magazin Život

Novogodišnji poklon za dečka – kako da ga oduševite

nova-godina-pokloni
Pexels.com

Kupovina novogodišnjeg poklona za dečka može biti zahtevna i stresna, čak i ako se zabavljate godinama. Sasvim je sigurno da želite da nađete poklon koji dokazuje koliko ga dobro poznajete i koliko vam je stalo. Međutim, ponekad sa toliko opcija na raspolaganju možete se osetiti preplavljeno. Čini se da je svaka ideja neoriginalna i da ne šaljete jasnu poruku.

Kako da ovu Novu godinu dočekate sa širokim osmehom na licu i potpunim oduševljenjem zbog poklona? Napravili smo listu ideja za kreativne, slatke i personalizovane poklone za vašeg muškarca. Pročitajte.

Kvalitetna pidžama – mekani poklon za udobnu godinu

Nema simpatičnijeg poklona od udobne i kvalitetne pidžame. Ne samo da ćete osigurati da vašem dečku bude prijatno i lepo, već i da te poslednje trenutke dok tone u san provede misleći na vas. Birajte fine, pamučne materijale koji koži prijaju. Postoji veliki izbor dezena, boja i modela kada su u pitanju pidžame za muškarce. Tako možete ići na klasiku i jednobojne modele ili isprobati neki veseli dizajn.

Pokažite svom muškarcu da je vaš junak – izaberite model sa motivima superheroja. S obzirom na povod, možete se opredeliti i za novogodišnji dezen pidžame. Kompletirajte poklon kvalitetnim i mekanim bademantilom ili parom sobnih papuča.

Najbolje od svega je što možete da kupite muške pidžame online i tako izbegnete pretprazničnu šoping gužvu i euforiju u tržnim centrima.

Novogodišnji paketić – korpa puna čokolade

Doček Nove godine uz nešto slatko, može li ukusnije od toga? Ako je vaš dečko veliko dete ili jednostavno ljubitelj slatkiša, onda je čokolada idealan poklon. Kada su u pitanju slatkiši, varijante su bezbrojne. Možete napuniti paketić omiljenim čokoladicama i poslasticama ili pak napraviti „čokoladnu korpu“. Izaberite dekorativnu kutiju u koju ćete spakovati Ferero, Mocart i Rafaelo kuglice, tj. upravo one poslastice koje vaš dečko obožava.

Slatko iznenađenje je možda jednostavan poklon, ali je svakako nešto što će vaš muškarac sladokusac ceniti. Takođe, možete ići na opciju da poklonite kutiju omiljenih krofni sa prelivom, tortu sa dekoracijom srca ili – ako ste vešti u kuhinji – da ispečete i ukrasite tortu sami. Na kraju, u ovom poklonu možete oboje uživati nakon ukusne novogodišnje večere.

Fotoaparat – za stvaranje i čuvanje uspomena

Vaš momak voli fotografiju ili možda još traga za idealnim hobijem? Nova godina je dobra prilika za početak novih navika i sticanje novih veština, pa u slučaju da ga interesuje fotografija ili želite da provodite više vremena u prirodi – kvalitetan fotoaparat se čini kao dobra ideja za poklon.

Možete izabrati neki poluprofesionalni model digitalnog fotoaparata ili ako je reč o strastvenom fotografu, profesionalni Nicon ili Canon uređaj sa objektivom, torbom i dodatnim memorijskim karticama. Istražite koji modeli nude mogućnost uparivanja sa pametnim telefonom, tako da fotografija može u svakoj prilici da se pretvori u društvenu aktivnost, odnosno plasira direktno online na mreže.

Poklonite svom dečku radost snimanja fantastičnih fotografija uz ovaj promišljen poklon i nikada više nećete morati da pravite selfi!

Ručni sat – da svuda stiže na vreme

Ako vaš dečko voli gedžete, razne spravice i pametne uređaje, možda je Nova godina dobra prilika da ga počastite modernim ručnim satom. Pored toga što je odličan modni detalj, ako izaberete smart sat, možete pomoći svom momku da pokrene neke korisne dnevne rutine.

Pexels.com

Pametni satovi dolaze sa brojnim naprednim funkcijama – merenje pređenih koraka, praćenje pulsa, opcije za box disanje, stres level. Pomoći će mu da uvek stiže na vreme i pored toga podstaknuti da brine o svom zdravlju.

Kurs jezika, knjiga ili gramofonska ploča

Da li ponekad imate osećaj da ste u vezi sa hodajućom enciklopedijom ili osobom uvek željnom znanja? Ako je vaš dečko večiti radoznalac koji stalno uči nešto novo, za Novu godinu mu možete pokloniti – znanje! Klasičan poklon za knjigoljupca će svakako biti nova knjiga omiljenog autora, bukmarker i možda keramička šolja za kafu ili čaj, za sve one mirne trenutke čitanja.

Uplatite mu online kurs stranog jezika – pravi trening za um će biti da počne s učenjem npr. španskog ili nemačkog „od nule“. U red neobičnih poklona u digitalnoj eri svakako treba svrstati i gramofonske ploče. Ako vaše dečko ima gramofon i voli muziku, možete zajedno uživati u romantičnom pucketanju omiljenih melodija.

Novogodišnja zabava kao poklon

Da li vam se čini kao da nema zabave ni iznenađenja u priređivanju zabave za Doček Nove godine? Međutim, ako vaš dečko voli žurke i partijanje, onda možda vaš poklon treba da bude organizacija savršene zabave. Proslava Nove godine je tradicija u kojoj uživaju i stari, i mladi i deca. Okupite prijatelje i napravite feštu.

Pexels.com

U slučaju da imate veći budžet na raspolaganju, možda možete da iznajmite luksuznu vilu izvan grada u koju ćete pozvati društvo. S druge strane, uvek možete u svojoj kući/stanu napraviti zabavu za najdraže ljude, uz ukusnu zakusku i obavezni vatromet u ponoć.

Doček Nove godine – intimno veče za dvoje

Možda je početak Nove godine prilika da zaobiđete tradiciju i uradite nešto drugačije jedno za drugo? Poklon ne mora da bude materijalan, opredelite se za iskustvo – umesto zabave sa prijateljima osmislite romantično veče samo za vas dvoje. Film, ukusna večera pod svećama, tiha muzika i mnogo vremena za maženje, možete stvoriti ambijent iz snova i jedan od najboljih novogodišnjih poklona koje je vaš dečko dobio.

Romantičan beg na more ili planinu

Romantičan beg za proslavu Nove godine mogao bi da bude idealan plan. Možete da se uputite na neku daleku i egzotičnu destinaciju i da uživate u sunčanim danima bez stresa daleko od rutine. Opet, ako nemate dovoljno vremena ili novca da isplanirate ovako veliko putovanje, uvek možete napraviti izlet do susednog grada ili na neku planinu. Ako skijate, doček Nove godine u nekom skijalištu je fantastična ideja. Raspitajte se unapred za smeštaj, cene ski pasa i dodatne sadržaje koje izabrani ski centar nudi u prazničnon periodu. Neki hoteli organizuju novogodišnje večere i žurke, a uvek imate i mogućnost za romantično uživanje udvoje u apartmanu.

Na kraju, bilo da izaberete neki visokotehnološki uređaj ili da „gađate“ romantiku, Nova godina i izbor poklona za dečka može biti sjajna prilika da preispitate na koji sve način možete unaprediti vašu vezu. Bilo da tražite zabavni dar ili aktivnost u kojoj ćete zajedno uživati, postarajte se da jedinstveno iskustvo poklona bude neponovljivo.

Podeli sa prijateljima:

LEAVE A RESPONSE

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *