SRB – info

Najnovije vesti iz Srbije, regiona i sveta

Politika Srbija Vesti

Predsednik Vučić: Sledeći izbori su prekretnica za budućnost Srbije

Po rečima predsednika Srbije i Srpske napredne stranke naredni izbori, koji će se održati najverovatnije u martu ili aprilu, biti prekretnica za budućnost Srbije. Građani Srbije će odlučiti da li su za to da Srbija ide napred ili da se vraća u prošlost.

„Mi računamo na Pokret socijalista u budućnosti. Manje me interesuju političke stranke, mnogo više ljudi i Srbija. Verujem da ćemo sa vama graditi budućnost. Računamo na vašu borbenost, vašu snagu, kao što možete da računate na našu“, izjavio je Vučić prilikom obraćanja na obeležavanju godišnjice Pokreta socijalista.

Vučić je naglasio da ne postoje laki izbori i zaključio kako su oni laki samo za one koji gube, a za sve ostale, posebno one koji pobeđuju, su teški, stoji na zvaničnom sajtu SNS-a.

Biće velikih pritisaka sa svih strana, skrenuo je pažnju i rekao da će mnogi, i spolja, tražiti svoje kandidate.

„Ne želim da se udvaram, dodvoravam i sarađujem sa onima koji imaju svoje gazde i koji primaju novac iz inostranstva. Jedini naš gazda su građani, i ne interesuju me nikakvi ambasadori i njihovi ministri“, zaključio je Vučić.

Vučin je dodao da Pokret socijalista ne vidi kao obične koalicione partnere, već iskrene saborce u borbi za jaku, modernu i slobodnu Srbiju.

Kako je dalje rekao, poštuje Pokret socijalista, jer ne mora ništa da kaže Vulinu, koji uvek reaguje i staje u odbranu države, Srbije, vlade, ne mareći za to kakve će posledice biti i hoće li ga napadati u pojedinim medijima.

„Nema sumnje da mislimo isto da mi Srbi ma gde živeli moramo da čuvamo svoje ime i prezime, da se ne razlikujemo kao narod živeli na jednoj ili drugoj strani Drine. Moramo da čuvamo naše pismo, veru i brinemo o našem narodu ma gde živeo“, poručio je Vučić.

Na kraju Vučić je dao Vulinu savet da ponekad izbroji do deset, naglasivši da treba da posluša savet godinu dana starijeg od sebe.

Podeli sa prijateljima:

LEAVE A RESPONSE

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *