SRB – info

Najnovije vesti iz Srbije, regiona i sveta

Sport Vesti

Večeras KK Crvena zvezda dočekuje ekipu Asvela u okviru 9.kola EL

Košarkaši Crvene zvezde mts nastavljaju danas takmičenje u Evroligi. Večerašnji protivnik je ekipa ASVEL-a, koja za sada pruža veoma dobre partije.

Utakmica 9. kola Evrolige počinje od 19 sati u hali “Aleksandar Nikolić”.

Današnji zvezdin protivnik je jedno od najprijatnijih iznenađenja u dosadašnjem toku takmičenja sa skorom od 6 pobeda i 2 poraza, dok su crveno beli ostvarili 3 pobede i 5 poraza. Podsećamo da je raspored košarkaša Crvene zvezde bio takav da su u prvih 8 kola samo 3 puta bili domaćini.

Ova dva tima su se do sada sastajala 4 puta, ovo će im biti peti duel u ovom takmičenju, trenutno je nerešeno u pobedama 2-2, a što je još zanimljivije obe ekipe su svoje pobede ostvarivale na gostujućem terenu.

Ekipa Crvene zvezde mts prethodne utakmice igrala je bez pomoći Erona Vajta i Nikole Ivanovića, ekipu je u ponedeljak uveče pojačao iskusni Stefan Marković. Ipak, tim koji će istrčati na duel sa ekipom iz Liona biće poznat neposredno pred početak utakmice, stoji na zvaničnom sajtu KK Crvene zvezde.

Budite uz crveno-bele i pružite im podršku pred početak novog izuzetno teškog ciklusa u kome ih ponovo očekuje veliki broj utakmica (ASVEL, Partizan, Baskonia, Real Madrid…) u vrlom kratkom vremenskom periodu jer je sledeće nedelje i novo duplo kolo EL! – poruka je košarkaškog kluba.

Podeli sa prijateljima:

LEAVE A RESPONSE

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *