SRB – info

Najnovije vesti iz Srbije, regiona i sveta

Magazin Zanimljivosti

Životne mudrosti koje poseduju bake

Da li neko zna bolje i više o životu nego baka? Bake su pokupile svu mudrost ovog sveta i mnoge od njih su podelile sa nama.

Prikupili smo najbolje izreke baka širom sveta: „Sreću morate tražiti u sebi. Ne tražite od muškarca da vam obezbedi sreću, učinite to sami. Niko neće usrećiti ženu sve dok ona ne pronađe sreću i sklad u sebi“. “Nema potrebe zavidjeti, ogovarati, ljutiti se“.

„Ništa se od ovoga neće promeniti, osim što će se vaše unutrašnje stanje pogoršati, a na koži će vam se pojaviti bore“. “Ne ulazite u sukobe drugih ljudi i ne mešajte se u tuđa posla, ostanite pristojni i nepristrasni pod svim okolnostima.”

“Nikada ne idite u posetu praznih ruku, to je loša navika.” “Nikada se nemojte glasno i previše smejati. Umesto toga, bolje je samo se nasmešiti i ništa više. ” „Ne nosite tamne cipele tokom dana, to je loša sreća. Čak i ako samo odete izneti smeće, pobrinite se za svoj izgled, morate izgledati kao žena.”

„Žena uvek treba imati lepu frizuru, i to bi trebali učiti devojčice od malih nogu. Svaka žena se može ošišati na kratko, ali ne mogu sve negovati dugu kosu”. “Nikada se nemojte zaljubiti u muškarca zbog njegovih zuba. 50 godina kasnije ćete se jako razočarati”.

“Na kraju ispada da se žene udaju za muškarce samo zbog jedne stvari. A na kraju ispada da ni u tome nisu baš sjajni.” “Nekada je potrebno da se pretvaramo pred muškarcima. Kad glumimo da ne možemo otvoriti teglu tada im raste ego, verujući da su nam korisni. Zato nekad odglumite da je ne možete otvoriti”.

Izvor: info-kutak.com

Podeli sa prijateljima:

LEAVE A RESPONSE

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *