SRB – info

Najnovije vesti iz Srbije, regiona i sveta

Sport Vesti

Okupljanje muške rukometne reprezentacije u nedelji EHF


EHF nedelja nacionalnih timova planirana je za period od 01. do 06. novembra 2021. godine. Okupljanje za rukometaše Srbije je zakazano za nedelju, 31. oktobar u večernjim časovima, a trenažne aktivnosti „orlova“ odvijaće se u SC FSS u Staroj Pazovi od 01. do 04. novembra. Posle toga, u sklopu priprema za EHF EURO 2022.godine, rukometaši idu na kontrolne utakmice u Bratislavi protiv Slovačke, 5. i 6.novembra.

Na spisku se nalaze golmani Dejan Milosavljev (Berlin), Vladimir Cupara (Vesprem) i Milan Bomaštar (Ademar), leva krila Nemanja Ilić (Feniks Tuluz) i Vanja Ilić (Šartr MHB), pivotmeni Mijajlo Marsenić (Berlin), Dragan Pešmalbek (Nant) i Živan Pešić (Hapoel Rišon), desna krila Bogdan Radivojević (MOL Pik Seged) i Darko Đukić (Vardar 1957), bekovi Petar Đorđić (Benfika), Ilija Abutović (Raj Neker Leven), Uroš Borzaš (Feniks Tuluz), Stevan Sretenović (Bakau), Lazar Kukić (Benfika), Aleksa Kolaković (San Rafael), Marko Milosavljević (Ademar), Jovica Nikolić (Vojvodina), Miloš Orbović (K Lucern) i Milan Milić (Nant), prenosi sajt RSS-a.

Da podsetimo da se EHF EURO 2022 održava se u Mađarskoj i Slovačkoj od 13. do 30. januara 2022. godine. Reprezentacija Srbije će na Evropskom prvenstvu igrati u grupi C u Segedinu sa selekcijama Hrvatske, Francuske i Ukrajine.

Podeli sa prijateljima:

LEAVE A RESPONSE

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *